Sailing Events

Zeilen is een geweldige manier om je personeelsleden of beste klanten te bedanken voor de samenwerking van het voorbije jaar of ze te stimuleren om het beste van zichzelf te blijven geven. Wij beschikken over een vloot van 10 prachtige snelle wedstrijdboten die vanaf maart tot eind oktober volop inzetbaar zijn. We kunnen dus makkelijk 100 personen terzelfdertijd laten zeilen. Is de groep groter, dan raden wij aan het zeilen te combineren met enkele activiteiten aan land. In onze rubriek ‘Non Sailing Events’ vind je tal van uitdagende mogelijkheden terug.

Nog nooit gezeild? Geen enkel probleem, na een korte zeiltechnische uitleg, kiezen we het ruime sop en voor je het weet heb je de overstag – en gijpmaneouvres onder de knie. Afhankelijk van het programma waar je voor kiest, wordt het lekker chillen of een heuse work-out.

Wil je informeel je collega’s, prospects, klanten beter leren kennen, dan is Nautische Netwerkdag het ideale programma. Ga je graag de uitdaging aan met een aantal andere teams van je bedrijf, kies dan voor de Corporate Sailing Regatta. Wil je écht grenzen verleggen? Steek dan mee het kanaal over tijdens de Canterbury Queeste. Of ervaar hoe verfrissend het is om hangend in de reling met je collega’s te brainstormen over het optimaliseren van de dagelijkse werking terwijl de schipper al het nodige doet tijdens het programma ‘Sail 2 Improve’.

Belfius Bank & Verzekeringen

Christian Vanden Meersschaut
Senior Account, PR & Events - Communication Services
‘Iedereen was in de wolken, wij zijn dus zeer tevreden! – Ik kijk al uit naar een volgende samenwerking’

Sofibo

Marc Roels
Onze groep heeft er echt van genoten en een goede indruk gekregen wat het zeezeilen inhoudt