High Impact Sailing

Topbedrijven begrijpen dat een goede groepsdynamica van essentieel belang is voor de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer. Dit programma werd speciaal ontworpen zodat de deelnemers door middel van zeilen doelgerichter communiceren, efficiënter samenwerken, sneller van leiderschapstijl wisselen, ontwikkelingsgerichte feedback geven en leren omgaan met conflicten. Tijdens een intakegesprek bespreken we de gewenste impact die u beoogt.

In functie van dit gewenste effect kiezen we zeer gerichte opdrachten uit die het team dient uit te voeren. Op iedere boot is een gecertificeerde coach aanwezig die regelmatig terugkoppelmomenten inlast en de deelnemers stimuleert hun functioneren onder de loupe te nemen en te experimenteren met nieuw gedrag. De praktische bruikbaarheid van aangereikte technieken en inzichten uit het ‘Team Insights’ programma worden dus onmiddellijk getest.

Door aan de hand van challenges de druk op te voeren, vallen de deelnemers snel in oude gedragspatronen en blijven nieuwe inzichten makkelijker hangen. Op het einde kiezen de deelnemers 3 ontwikkelpunten uit waarop men zich de komende periode wil toeleggen en die intern tijdens teammeetings verder opgevolgd worden.

High Impact Sailing biedt een unieke ervaring op zee om écht met uw team aan de slag te gaan!

Resoc Antwerpen

Matthias De Ridder
Manager
Tijdens de High Impact Team Sailing van Katmandu hebben de coaches ons tijdens het zeilen bewust gemaakt van de manier waarop wij met elkaar communiceren, feedback geven, samenwerken... Op de werkvloer heeft dat uiteindelijk de efficiëntie, maar ook de dynamiek van ons team bevorderd. Het event bezorgde ons een waanzinnig avontuur op zee waarbij we leerden zeilen en waaraan we heel veel plezier beleefden, maar waar we als team ook een stuk sterker zijn uitgekomen.